Cursisten over mij en mijn lessen

Leslokaal "Een jaar ging heel snel en de cursus die wij samen deden was heel leuk. Ik ben dankbaar voor deze cursus. Aan het begin wist ik niks. Maar ik kan nu Nederlands spreken. Wij hadden interessante en afwisselende lessen. Bovendien maakte je een leuke les van sommige saaie onderwerpen. Je hebt een goede manier om met studenten om te gaan. En je bent heel aardig en geduldig en je komt altijd vroeger dan de cursisten naar de les." (Inburgering B1)

"Ik vond jouw lessen heel interessant en afwisselend. Je hebt een goede manier om lessen uit te leggen. En je kon alle woorden uitleggen die ik moeilijk vond. Je had veel enthousiasme toen je les gaf, dus ik vond je lessen duidelijk en begrijpelijk. Je bent erg aardig en hebt een gevoel voor humor." (Inburgering B1)

Ik vond de lessen waardevol - ik had elke week een kans om heel veel te spreken, luisteren. We kregen meteen terugkoppeling als we fouten maakten, daarom konden we precies begrijpen wat we hebben gedaan. Ik vond de uitleg van de docent altijd duidelijk. De uitleg van verschillende concepten was ook vaak met andere informatiebronnen en voorbeelden ondersteunde. Ik vond de terugkoppeling op mijn spreekopdrachten en schrijfopdrachten heel belangrijk en nuttig. Ik vond het leuk dat ik niet meteen het juiste antwoord kreeg, maar alleen dat ik een fout had gemaakt. Dan moest ik op het juiste verbetering zoeken, en kreeg ik weer feedback of ik het goed heb verbeterd of niet.” (In company B2)